Τρόποι Αποστολής - πληρωμής   

Τρόποι  αποστολής

Αποστολή με δικό μας μεταφορικό μέσο

Ισχύει για παραγγελίες πελατών εντός Θεσσαλονίκης. Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς  


 Για την υπόλοιπη Ελλάδα

    Mε courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

      Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.5 €. Τα έξοδα  μπορεί να υπερβούν αυτό το            ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας  χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από την εταιρεία courier.

  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό .....   Τρόποι  πληρωμής    

Αντικαταβολή

 κατά την παράδοση των προϊόντων εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της  παραλαβής .  Με αντικαταβολή, υπάρχει  επιπλέον πάγια χρέωση 2,90€ για αποστολή μέσω  ACS Courier

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

      Εθνική Τράπεζα 

     (Τραπεζικά έξοδα και προμήθειες που υπάρχουν σε τραπεζικές μεταφορές εμβασμάτων από άλλες τράπεζες, επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου ο πελάτης)

PayPal  " https://www.paypal.com/paypalme/exhairgr"

Τρόποι πληρωμής στο Paypal

Για να μπορεί το Paypal να πληρώνει τις αγορές σας στο e-shop, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να λαμβάνει το χρηματικό ποσό από εσάς. Υπάρχουν οι εξής τρόποι για να γίνεται αυτό:

Με τραπεζική μεταφορά: Πρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα από το τραπεζικό λογαριασμό σας στο λογαριασμό του Paypal με την διαδικασία που παρέχεται από το Paypal. Για να κάνετε κάποια αγορά ο λογαριασμός Paypal θα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο. Δεν το συνιστούμε μιας και η τραπεζική μεταφορά αν και είναι δωρεάν έχει καθυστέρηση γύρω στις 5-7 ημέρες.

Σύνδεση της πιστωτικής σας κάρτας με το λογαριασμό σας Paypal: Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς βέβαια να κοινοποιεί τα στοιχεία της στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σύνδεση της χρεωστικής σας κάρτας με το λογαριασμό σας Paypal: Χρεωστικές κάρτες είναι πλέον οι περισσότερες κάρτες που χρησιμοποιείτε για να κάνετε αναλήψεις από τα ATM των τραπεζών. Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την χρεωστική σας κάρτα και αυτή με τη σειρά της θα τραβάει τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας δεν έχει χρήματα, η συναλλαγή δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, οπότε φροντίστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.

Σύνδεση μιας προπληρωμένης κάρτας με το λογαριασμό σας στο Paypal: Μπορείτε πολύ απλά και εύκολα να εκδώσετε μια προπληρωμένη κάρτα σε οποιαδήποτε τράπεζα και να τη γεμίσετε με ότι ποσό θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά θα αφαιρείται το ανάλογο ποσό από το υπόλοιπο της κάρτας. Αν τελειώσουν τα χρήματα στην προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να την ξαναγεμίσετε με ότι ποσό θέλετε.

Δημιουργία λογαριασμού Paypal

Η δημιουργία λογαριασμού στο Paypal γίνεται εύκολα και απλά. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό " Δημιουργία λογαριασμού στο Paypal".