Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα.

Η αυξανόμενη προτίμηση σας και το ενδιαφέρον να στηρίξετε την επιχείρηση Exclusive Hair μας έκανε να απλοποιήσουμε και να βοηθήσουμε στον τρόπο επιλογής των προϊόντων που χρειάζεται το κομμωτήριο , η επιχείρηση, και γενικά οι καθημερινές ανάγκες σας στους τομείς που αντιπροσωπεύουμε.

Ανανεώνουμε καθημερινά την σελίδα μας με τα είδη που μπορείτε να προμηθευτείτε με φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή,  Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με περισσότερα είδη και προσφορές ...


Δημιουργούμε ένα μοναδικό εργαλείο στον υπολογιστή σας για να βρίσκετε με ένα κλικ αυτό που χρειάζεστε.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Wella Professionals Oil Reflections

Wella ProfessionalsOil Reflections σαμπουάν 250 ml  + μάσκα 150ml   +  Wella Oil Reflections Light 30ml Wella Oil Reflections Σαμπουάν 250 ml ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ.Ελαφρύ ενυδατικό σαμπουάν, αφήνει τα μαλλιά καθαρά σε βάθος και φωτεινά. Έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά* και άμεση φωτεινότητα. Η πρώτη μας πολύτιμη σειρά περιποίησης με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού.* σαμπουάν, μάσκα και έλαιο,  Wella Oil Reflections Μάσκα 150 ml Μάσκα που θρέφει και αναδομεί τη δομή της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και φωτεινά. Έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά* και άμεση φωτεινότητα Wella Oil Reflections Ελαφρύ 'Ελαιο 30 ml Wella ProfessionalsΓΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ.Ελαφρύ, ευέλικτο, εξαίσιο έλαιο για αντανακλάσεις του φωτός. Άμεση φωτεινότητα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. 

33,50 € 46,50 €

Wella Oil Reflections Light 30ml

Wella Professionals Oil Reflections Light 30ml Η Wella Professionals παρουσιάζει το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections με έως και 86% περισσότερη αντανάκλαση χρώματος. Το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections θα σας μυήσει σε μία εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων, για αποτέλεσμα που μπορείτε να ΔΕΙΤΕ , να ΑΓΓΙΞΕΤΕ και να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ . Πρόκειται για ένα λάδι με μία ιδιαίτερη σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, το οποίο αποκαλύπτει άμεσα τις όμορφες αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών σας. Αυτή η αέρινη τεχνολογία περιποιείται και λειαίνει τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να τα αισθάνεστε απίστευτα ανάλαφρα και ελαστικά. ΤΑ 3 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΛΑΙΑ Έλαιο Macadamia Παρέχει φυσική ελαστικότητα στα μαλλιά. Έλαιο Αβοκάντο Χάρη στα θρεπτικά συστατικά του, χαρίζει θρέψη, άμεση λείανση και απαλότητα στα μαλλιά. Βιταμίνη Ε Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας τα μαλλιά από τη φθορά. - Θρέψη, άμεση λείανση και απαλότητα. - Προστασία από τη φθορά. - Φυσική ελαστικότητα. - Υπέροχη λάμψη. - Απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση. - Σαγηνευτικά αισθησιακό άρωμα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Απλώστε λίγες σταγόνες σε νωπά μαλλιά, για άμεση, αέρινη απαλότητα. STYLING Απλώστε λίγες σταγόνες σε βρεγμένα μαλλιά, πριν το στέγνωμα με πιστολάκι, για επιπλέον προστασία. ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Απλώστε λίγες σταγόνες μετά το styling, για επιπρόσθετη λάμψη και για ενίσχυση της αντανάκλασης του χρώματος. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΔΕΙΤΕ Λαμπερές αντανακλάσεις χρώματος. - Με Βιταμίνη Ε. - Δημιουργεί ασπίδα προστασίας γύρω από την τρίχα. - Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. - Προστασία της τρίχας από τη φθορά. - Λεία και υγιής όψη μαλλιών. - Ενίσχυση λάμψης χρώματος έως και 86%. ΑΓΓΙΞΤΕ Απίστευτα ανάλαφρα και ευλύγιστα μαλλιά. - Με έλαια Macadamia και Αβοκάντο. - Αέρινη τεχνολογία, δεν κολλάει και δε βαραίνει την τρίχα. - Παρέχει φυσική ελαστικότητα. - Χαρίζει άμεση λείανση και απαλότητα. ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ Σαγηνευτικό άρωμα. - Ζεστές νότες βανίλιας, κεχριμπαριού και μόσχου.

9,60 €

Wella Oil Reflections 100ml

Wella Professionals Oil Reflections 100ml Η Wella Professionals παρουσιάζει το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections με έως και 86% περισσότερη αντανάκλαση χρώματος. Το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections θα σας μυήσει σε μία εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων, για αποτέλεσμα που μπορείτε να ΔΕΙΤΕ , να ΑΓΓΙΞΕΤΕ και να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ . Πρόκειται για ένα λάδι με μία ιδιαίτερη σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, το οποίο αποκαλύπτει άμεσα τις όμορφες αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών σας. Αυτή η αέρινη τεχνολογία περιποιείται και λειαίνει τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να τα αισθάνεστε απίστευτα ανάλαφρα και ελαστικά. ΤΑ 3 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΛΑΙΑ Έλαιο Macadamia Παρέχει φυσική ελαστικότητα στα μαλλιά. Έλαιο Αβοκάντο Χάρη στα θρεπτικά συστατικά του, χαρίζει θρέψη, άμεση λείανση και απαλότητα στα μαλλιά. Βιταμίνη Ε Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας τα μαλλιά από τη φθορά. - Θρέψη, άμεση λείανση και απαλότητα. - Προστασία από τη φθορά. - Φυσική ελαστικότητα. - Υπέροχη λάμψη. - Απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση. - Σαγηνευτικά αισθησιακό άρωμα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το ΝΕΟ λάδι περιποίησης Oil Reflections μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Απλώστε λίγες σταγόνες σε νωπά μαλλιά, για άμεση, αέρινη απαλότητα. STYLING Απλώστε λίγες σταγόνες σε βρεγμένα μαλλιά, πριν το στέγνωμα με πιστολάκι, για επιπλέον προστασία. ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Απλώστε λίγες σταγόνες μετά το styling, για επιπρόσθετη λάμψη και για ενίσχυση της αντανάκλασης του χρώματος. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΔΕΙΤΕ Λαμπερές αντανακλάσεις χρώματος. - Με Βιταμίνη Ε. - Δημιουργεί ασπίδα προστασίας γύρω από την τρίχα. - Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. - Προστασία της τρίχας από τη φθορά. - Λεία και υγιής όψη μαλλιών. - Ενίσχυση λάμψης χρώματος έως και 86%. ΑΓΓΙΞΤΕ Απίστευτα ανάλαφρα και ευλύγιστα μαλλιά. - Με έλαια Macadamia και Αβοκάντο. - Αέρινη τεχνολογία, δεν κολλάει και δε βαραίνει την τρίχα. - Παρέχει φυσική ελαστικότητα. - Χαρίζει άμεση λείανση και απαλότητα. ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ Σαγηνευτικό άρωμα. - Ζεστές νότες βανίλιας, κεχριμπαριού και μόσχου.

19,50 €

Wella Oil Reflections Shampoo 250ml

Wella Professionals Oil Reflections Shampoo 250ml Σαμπουάν ενυδάτωσης για όλους τους τύπους μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά σε βάθος, με λάμψη που ακτινοβολεί. Πολύτιμη, ελαφριά σύνθεση με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Απλώστε σε νωπά μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ με πλούσιο αφρό. Ξεβγάλτε καλά. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

13,30 €

Wella Oil Reflections Mask 150ml

Wella Professionals Oil Reflections Mask 150ml Θεραπεία έντονης αναζωογόνησης, ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Προσφέρει έντονη θρέψη, με λάμψη που ακτινοβολεί. Αναδομεί την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και ενυδατωμένα. Πολύτιμη, ελαφριά σύνθεση με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Απλώστε ομοιόμορφα σε νωπά, καθαρά μαλλιά, σε μήκη και άκρες. Αφήστε χρόνο παραμονής 5 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά.

17,80 €

THERAPY MASK 3/M - Λιπαρότητας

THERAPY MASK 3/M- ΜΑΣΚΑ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ για λιπαρό δέρμα και μαλλιά . Με Βιολογικά εκχυλίσματα Θυμαριού και Λεβάντας + PROBIOMA SD. Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής με φυσική προσρόφηση, χωρίς να διεγείρει την έκκριση σμήγματος. Ενδυναμώνει και αναζωογονεί την ίνα της τρίχας, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. 1-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 2-ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ 3-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ 4-ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΗ: Απλώστε το προιόν πάνω στο τριχωτό της κεφαλής σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά κάνοντας ελαφρύ και παρατεταμένο μασάζ. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά και έπειτα γαλακτοποιήστε και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. 91% natural-origin ingredients SULFATE FREE 250 ml 

16,80 €

Genesis Fondant Renforcateur 200ml

Ενδυναμωτικό conditioner κατά της τριχόπτωσης. Κατάλληλο για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Ενδυναμώνει την τρίχα και προλαμβάνει το σπάσιμο μειώνοντάς το κατά 97,7%* Ενισχύει την αντοχή της τρίχας ενάντια στην τριχόπτωση κατά 97,7%* Αναζωογονεί την τρίχα για ορατά πιο πυκνά / πιο χοντρά μαλλιά Απαλά & λαμπερά μαλλιά 97,7% πιο δυνατά μαλλιά 97,7% λιγότερη τριχόπτωση από σπάσιμο* Σε συνδυασμό με το Bain Hydra-Fortifiant ***, αναζωογονεί και δίνει όγκο στην τρίχα * Οργανοληπτική δοκιμή. Μείωση της μάζας των σπασμένων τριχών, μετά από 1 εφαρμογή, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν. ** Οργανοληπτική δοκιμή. Αύξηση της ενυδάτωσης / της απαλότητας, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. *** Οργανοληπτική δοκιμή, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε μια ποσότητα ίση με ένα φουντούκι σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά Κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ στα μήκη και τις άκρες Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό

27,50 €

Genesis Defense Thermique 150ml

Θερμοπροστατευτική ενδυναμωτική λοσιόν, ιδανική για αδύναμα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, διευκολύνοντας το styling Μειώνει την τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας Θερμοπροστασία μέχρι και τους 220οC Προστατεύει τα μαλλιά ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες καταπόνησης & φθοράς Δεν βαραίνει τα μαλλιά 99,3% λιγότερο σπάσιμο* 99,3% λιγότερη τριχόπτωση από σπάσιμο* 88% περισσότερη ενυδάτωση / θρέψη** 24 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα, ακόμα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας**** * Οργανοληπτική δοκιμή. Μείωση της μάζας των σπασμένων τριχών, μετά από 1 εφαρμογή, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν. ** Οργανοληπτική δοκιμή. Αύξηση της ενυδάτωσης / της απαλότητας, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. *** Οργανοληπτική δοκιμή, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε μαλλιά νωπά σκουπισμένα με πετσέτα Χρησιμοποιήστε 2-4 δόσεις, ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών Εφαρμόστε στα μήκη & στις άκρες. Χρησιμοποιήστε μια χτένα ώστε το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα Προχωρήστε στο στέγνωμα με το πιστολάκι ή αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά Εναλλακτικά μπορείτε το εφαρμόσετε σε στεγνά μαλλιά πριν το styling ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ρίζα Τζίντζερ : είναι γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει προστασία ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία οδηγώντας στη δημιουργία υγιών, δυνατών μαλλιών. Κρατά το τριχωτό υγιές. Βλαστοκύτταρα Εντελβάις : χρησιμοποιούνται ευρέως στην περιποίηση της επιδερμίδας για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την ικανότητά τους να διαφυλάσσουν το κολλαγόνο. Το άνθος Εντελβάις αντέχει ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. KERASTASE GENESIS Η σειρά περιποίησης Genesis αποτελεί την 1η σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%.

25,50 €

Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90ml

Ορός ενδυνάμωσης για καθημερινή χρήση. Είναι ιδανικός για αδύναμα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας. Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία Προστατεύει κύτταρα της τρίχας Αποφυγή σπασίματος της τρίχας Επαναγκύρωση της τρίχας στη ρίζα* Έλεγχος της αποβολής των τριχών* Σημαντική αποτελεσματικότητα ενάντια στην τριχόπτωση μετά από 6 εβδομάδες χρήσης* Σημαντική καταπράυνση, με μείωση του κνησμού και της γενικότερης δυσφορίας μετά από 3 εβδομάδες χρήσης** Προφυλάσσει τον φυσικό προστατευτικό φραγμό του τριχωτού*** Ενδυναμώνει το τριχωτό*** Βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του τριχωτού*** * Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 6 εβδομάδες χρήσης (τριχόπτωση). ** Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 3 εβδομάδες χρήσης (καταπράυνση). *** Κλινική οργανοληπτική μελέτη. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Χρησιμοποιήστε καθημερινά το πρωί ή το βράδυ πριν τον ύπνο για 6 εβδομάδες Εφαρμόστε 4 δόσεις σε στεγνά μαλλιά σε όλες τις περιοχές 1 δόση = 1 σταγονόμετρο γεμάτο μέχρι το σημάδι Κάντε απαλό μασάζ Δεν ξεβγάζεται ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Aminexil 1,5%: συμβάλλει στην πιο σταθερή αγκύρωση της τρίχας στο τριχωτό και προλαμβάνει τη σκλήρυνση του κολλαγόνου γύρω από το τριχοθυλάκιο. Ρίζα Τζίντζερ : είναι γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει προστασία ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Καφεΐνη : συμβάλλει στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού χάρη στις τονωτικές της ιδιότητες. KERASTASE GENESIS Η σειρά περιποίησης Genesis αποτελεί την 1η σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%.

35,50 €

Genesis Masque Reconstituant 200ml

Ενδυναμωτική μάσκα που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά μειώνοντας την πιθανότητα τριχόπτωσης που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας. Επαναφέρει την απαλότητα στα μαλλιά κάνοντάς τα υγιή, όμορφα και ευκολοχτένιστα. Κατάλληλη για μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας 99,2% λιγότερο σπάσιμο* 99,2% μεγαλύτερη αντοχή* 99,2% λιγότερη τριχόπτωση από σπάσιμο* 40% πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά** 89% περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη** Σε συνδυασμό με το Bain Nutri-Fortifiant***, αναζωογονεί και δίνει όγκο στην τρίχα * Οργανοληπτική δοκιμή. Μείωση της μάζας των σπασμένων τριχών, μετά από 1 εφαρμογή, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν. ** Οργανοληπτική δοκιμή. Αύξηση της ενυδάτωσης / της απαλότητας, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. *** Οργανοληπτική δοκιμή, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά Κάντε ελαφρύ μασάζ στα μήκη και τις άκρες Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό KERASTASE  GENESIS Η σειρά περιποίησης Genesis αποτελεί την 1η σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%. 

36,80 €

Genesis Bain Hydra Fortifiant 250ml

Σαμπουάν με ήπια δράση καθαρισμού που αποτοξινώνει και ενδυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που προκαλείται από το σπάσιμο. Ιδανικό για λεπτά και λιπαρά μαλλιά. Προλαμβάνει την τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας Προσφέρει εντατική θρέψη και ξεμπερδεύει απαλά τα μαλλιά Ενδυναμώνει την τρίχα για ενίσχυση της αντοχής* 80,9% μείωση της τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο* Άμεση ενυδάτωση & απαλότητα** Σε συνδυασμό με το Fondant Renforcateur ***, αναζωογονεί και δίνει όγκο στην τρίχα * Μείωση της μάζας των σπασμένων τριχών, μετά από 1 εφαρμογή, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν. ** Αύξηση της ενυδάτωσης, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. *** Οργανοληπτική δοκιμή, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά Κάντε μασάζ. Κάντε ένα πρώτο χέρι, εστιάζοντας στο τριχωτό, κάνοντας μασάζ, για την απομάκρυνση των ρύπων Ξεβγάλετε Εφαρμόστε άλλη μια φορά περνώντας τα μήκη και τις άκρες για να καθαρίσουν σε βάθος Ξεβγάλετε καλά KERASTASE GENESIS Η σειρά περιποίησης Genesis αποτελεί την 1η σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%. 

23,00 €

Genesis Bain Nutri Fortifiant 250ml

Σαμπουάν με ήπια δράση καθαρισμού που αποτοξινώνει και ενδυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που προκαλείται από το σπάσιμο. Ιδανικό για χοντρά, ξηρά μαλλιά. Απομακρύνει το σμήγμα και τα ρυπογόνα σωματίδια από το τριχωτό και την τρίχα Καταπολεμά τη λιπαρότητα Προλαμβάνει την τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας Μειώνει κατά 93,3% την τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο* 65% περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη** Σε συνδυασμό με τη Masque Reconstituant ***, αναζωογονεί και δίνει όγκο στην τρίχα * Οργανοληπτική δοκιμή. Μείωση της μάζας των σπασμένων τριχών, μετά από 1 εφαρμογή, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν ** Οργανοληπτική δοκιμή. Αύξηση της ενυδάτωσης και της απαλότητας, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή *** Οργανοληπτική δοκιμή, σε σύγκριση με πριν από την εφαρμογή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά Κάντε ένα πρώτο χέρι, εστιάζοντας στο τριχωτό, κάνοντας μασάζ, για την απομάκρυνση των ρύπων Ξεβγάλετε. Εφαρμόστε άλλη μια φορά περνώντας τα μήκη και τις άκρες για να καθαρίσουν σε βάθος Ξεβγάλετε καλά KERASTASE GENESIS Η σειρά περιποίησης Genesis αποτελεί την 1η σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά 84%. 

23,00 €

KeratElisir Shampoo 250ml

Σαμπουάν ανανέωσης κατα του φριζαρίσματος με KERADINE-complex® και 'Ελαιο Λευκού Νουφάρου. ΤΑ ΟΦΕΛΗ Μαλακτική δράση Κατά του φριζαρίσματος τιθασεύει τα μαλλιά Φωτίζει και επαναφέρει στη τρίχα τη φυσική της δύναμη και κίνηση Προσδίδει μεταξένια απαλότητα και κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα Πλούσια, βελούδινη υφή ΧΡΗΣΗ  Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ . Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό 250 ml Το KERATElisir είναι η σειρά θεραπειών που έχει σχεδιαστεί για την αναγέννηση των φριζαρισμένων μαλλιών, την αναδόμηση των ινών της τρίχας και την επαναφορά της αρχικής μεταξένιας και λάμψης της. Τα προϊόντα KERATElisir αναζωογονούν τις ίνες των μαλλιών και κάνουν μια ειδική δράση κατά του φριζαρίσματος, ιδανική τόσο για όσες θέλουν τέλεια ίσια μαλλιά όσο και για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις μπούκλες τους, τονίζοντας λάμψη, σώμα και κίνηση.

12,50 €

keratin elisir mask

άσκα ανανέωσης κατά του φριζαρίσματος με KERADINE-COMPLEX® και Έλαιο από Λευκό Νούφαρο . ΤΑ ΟΦΕΛΗ Αναδομεί και δίνει ζωντάνια στην τρίχα Τιθασεύει τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα Προσφέρει θερμοπροστασία από τις τεωικες εργασίες (σεσουάρ, μασιά) και προστασία κατά του φριζαρίσματος Ξαναδίνει στα μαλλιά τη φυσική τους δύναμη και απίστευτη λάμψη ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε καλό μασάζ.  Αφήστε να δράσει για 5-10 λεπτά.  Ξεπλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό. 250 ml Το KERATElisir είναι η σειρά θεραπειών που έχει σχεδιαστεί για την αναγέννηση των φριζαρισμένων μαλλιών, την αναδόμηση των ινών της τρίχας και την επαναφορά της αρχικής μεταξένιας και λάμψης της. Τα προϊόντα KERATElisir αναζωογονούν τις ίνες των μαλλιών και κάνουν μια ειδική δράση κατά του φριζαρίσματος, ιδανική τόσο για όσες θέλουν τέλεια ίσια μαλλιά όσο και για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις μπούκλες τους, τονίζοντας λάμψη, σώμα και κίνηση.

14,90 €

KeratElisir Straightening Serum 125ml

Ορός λείανσης για ατίθασα μαλλιά με KERADINE-COMPLEX® και Έλαιο από Λευκό Νούφαρο . ΤΑ ΟΦΕΛΗ Μαλακτική δράση και προστασία Ισιώνει, ενισχύει και αναδομεί τα μαλλιά Δρα κατά του φριζαρίσματος στα ατίθασα μαλλιά Προσφέρει θερμοπροστασία από τεχνικές εργασίες (σεσουάρ,μασιά) και εξασφαλίζει έλεγχο στο styling, σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, με μεγάλη διάρκεια ΧΡΗΣΗ  Απλώστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη του χεριού σας και απλώστε σε όλο το κεφάλι των μαλλιών, κάνοντας μασάζ στο μήκος και τις άκρες. Μην ξεπλύνετε 125 ml Το KERATElisir είναι η σειρά θεραπειών που έχει σχεδιαστεί για την αναγέννηση των φριζαρισμένων μαλλιών, την αναδόμηση των ινών της τρίχας και την επαναφορά της αρχικής μεταξένιας και λάμψης της. Τα προϊόντα KERATElisir αναζωογονούν τις ίνες των μαλλιών και κάνουν μια ειδική δράση κατά του φριζαρίσματος, ιδανική τόσο για όσες θέλουν τέλεια ίσια μαλλιά όσο και για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις μπούκλες τους, τονίζοντας λάμψη, σώμα και κίνηση.

10,50 €

KeratElisir Styling Fluid

Υγρό στυλιζαρίσματος για σγουρά και σπαστά μαλλιά με KERADINE-COMPLEX® και Εκχύλισμα από Άγριο Κρίνο . ΤΑ ΟΦΕΛΗ Ενισχύει τον τόνο και τη δύναμη στα σγουρά μαλλιά, χωρίς να τα σκληραίνει Κατά του φριζαρίσματος Κρατάει τα μαλλιά ενυδατωμένα Τους χαρίζει εξαιρετική λάμψη ΧΡΗΣΗ Σε νωπά μαλλιά: απλώστε ομοιόμορφα στο μήκος και τις άκρες, αφήστε το να στεγνώσει φυσικά ή χρησιμοποιήστε ένα διαχύτη για να τονίσετε το αποτέλεσμα. 125 ml Το KERATElisir είναι η σειρά θεραπειών που έχει σχεδιαστεί για την αναγέννηση των φριζαρισμένων μαλλιών, την αναδόμηση των ινών της τρίχας και την επαναφορά της αρχικής μεταξένιας και λάμψης της. Τα προϊόντα KERATElisir αναζωογονούν τις ίνες των μαλλιών και κάνουν μια ειδική δράση κατά του φριζαρίσματος, ιδανική τόσο για όσες θέλουν τέλεια ίσια μαλλιά όσο και για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις μπούκλες τους, τονίζοντας λάμψη, σώμα και κίνηση.

10,50 €

Biosilk Organic Coconut Oil Leave-in 167ml

Το γνωστό Silk Therapy είναι ένα μοναδικό προϊόν, που περιέχει φυσικό, οργανικό μετάξι, εμπλουτισμένο με βότανα και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία και την αναδόμηση των μαλλιών. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Τώρα σε νέα βελτιωμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας . Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα. Ενδυναμώνει τα αδύναμα στρώματα των μαλλιών. Βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος. Αποτρέπει την ψαλίδα. Προσφέρει μοναδική λάμψη. Χρησιμοποιείται ως ενυδατικό έλαιο που αφήνει απαλό και λείο το ξηρό δέρμα. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ SILK THERAPY ΔΥΝΑΜΗ Αναδομεί τα μαλλιά από το εσωτερικό της τρίχας προς τα έξω, δημιουργώντας ένα λευκό φλοιό και θεραπεύοντας τις κατεστραμμένες περιοχές. Ενδυναμώνει τα μαλλιά γιατί η σύνθεσή του είναι η ανθεκτικότερη από όλες τις φυσικές ίνες. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Το μετάξι διατηρεί 3 φορές το μοριακό του βάρος σε υγρασία, γεγονός το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας. Μεταμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας απαλότητα και ευλυγισία. Είναι ευεργετικό για την περιποίηση των μαλλιών αλλά και του δέρματος. ΛΑΜΨΗ Το τριγωνικό μόριο του μεταξιού δίνει απαράμιλλη λάμψη, όσο κανένα αλλο συστατικό. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Προστατεύει από τη θερμότητα, το νέφος, τα θερμικά εργαλεία και τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου. Το μόριο του μεταξιού κλειδώνει τη βαφή, διατηρώντας την αναλλοίωτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε μια γενναία ποσότητα από την μέση ως τις άκρες των στεγνών ή ταμποναρισμένων μαλλιών. Στο σώμα εφαρμόστε σε ξηρά σημεία του δέρματος και κάνετε απαλό μασάζ όσο χρειάζεται.

22,50 €

Hair Booster

HAIR BOOSTER ΜΑΣΚΑ & ΟΡΟΣ προϊόν για να χαρίσει την απόλυτη ενυδάτωση και περιποίηση στα μαλλία σας. Απο την πρώτη κιόλας χρήση θα νίωσετε τα μαλλία σας: λεία μεταξένια χωρίς φριζάρισμα ανθεκτικά ενυδατωμένα υγιή  Το Hair Booster χάρη στην επαναστατική του σύνθεση δίνει τη μέγιστη ώθηση στα μαλλιά να αποκτήσουν την τέλεια όψη. Η αποτελεσματικότητα του βασίζεται σε ένα σύμπλεγμα πολυδραστικών συστατικών.  Περιέχει υδρολυμένη κερατίνη, υαλουρονικό οξύ και πολλά ενυδατικά συστατικά.  Το Hair Booster περιέχει Κερατίνη η οποία αποτελεί την βασική προστατευτική ουσία των μαλλίων. Η κερατίνη δίνει ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα και δυναμώνει τα μαλλία, δίνοντας τους μια υγιή όψη.  Το Υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικά ενυδατικό, κρατάει σε σταθερά επίπεδα την υγρασία των μαλλίων ώστε να φαίνονται λαμπερά μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας και προσφέροντας τους ενυδάτωση και λάμψη.  Η Μάσκα Hair Booster δίνει υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλία. Η αποτελεσματικότητα της ωφελείται στα μεγάλα ποσοστά Υαλουρονικού οξέως, κάνοντας τα μαλλιά, πιο ανθεκτικά δίνοντας όγκο και μεταξένια υφή. Σε συνδυασμό με τον ορό Hair Booster ο οποίος περιέχει μεγάλα ποσοστά υδρολυμένης Κερατίνης δημιουργεί ένα πανίσχυρο μείγμα συστατικών που θα δώσουν τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλία σας. Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Chlorphenesin, Triethanolamine, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal PARABENS & SILICONE FREE

19,00 €

Chronologiste Masque Intense Regenerant 200ml

Kerastase Chronologiste Masque Intense Regenerant H Μάσκα  απόλυτης αναζωογόνησης και επανόρθωσης, ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιποίηση θρέψης & απαλότητας, για ενυδάτωση και λάμψη μακράς διάρκειας Άμεση μεταμόρφωση της τρίχας. Ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Ενίσχυση της απαλότητας. Αποκατάσταση της λάμψης υγείας. +87% ενυδάτωση. 48 ώρες έλεγχος του φριζαρίσματος. Εφαρμόστε στο τριχωτό & στα μαλλιά, από τις ρίζες ως τις άκρες, μετά από το λούσιμο. Ξεβγάλτε μετά από 5 λεπτά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.  Κύρια συστατικά Υαλουρονικό Οξύ: Συγκρατεί την υγρασία και ενυδατώνει το τριχωτό & την τρίχα. Γεμίζει την τρίχα, για πιο πλούσια μαλλιά. Abyssine: Αναζωογονεί και τονώνει την τρίχα. Εξασφαλίζει τέλειο φινίρισμα. Βιταμίνη E: Προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Προλαμβάνει τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV, της ρύπανσης & των ελεύθερων ριζών. Πρόγραμμα περιποίησης με τη σειρά Chronologiste Χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική και ολοκληρωμένη περιποίηση. Το Chronologiste συνδυάζει πολυτελή, προηγμένη τεχνολογία και μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

46,00 €

Chronologiste Thermique Regenerant 150ml

Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant 150ml Λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα, που λειαίνει & προστατεύει την τρίχα για μαλλιά με υγιή υφή: Λειαίνει την υφή της τρίχας Σφραγίζει το περιτρίχιο Προστατεύει από τη θερμότητα (Θερμοπροστασία μέχρι και τους 230°C*) Διευκολύνει το styling 24 ώρες έλεγχος του φριζαρίσματος σε συνθήκες 80% υγρασίας* Κύρια συστατικά Υαλουρονικό Οξύ: Συγκρατεί την υγρασία και ενυδατώνει το τριχωτό & την τρίχα. Γεμίζει την τρίχα, για πιο πλούσια μαλλιά. Abyssine: Αναζωογονεί και τονώνει την τρίχα. Εξασφαλίζει τέλειο φινίρισμα. Βιταμίνη E: Προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Προλαμβάνει τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV, της ρύπανσης & των ελεύθερων ριζών. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και τριχωτό. Στεγνώστε με το πιστολάκι. Προχωρήστε στο styling. Χρησιμοποιείστε την κρέμα θερμοποστασίας πριν το χτένισμα, η οποία προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα μέχρι τους 230oC. Χαρίζει απαλά μαλλιά και προστατεύει από το φριζάρισμα.  Πρόγραμμα περιποίησης με τη σειρά Chronologiste Χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική και ολοκληρωμένη περιποίηση. Το Chronologiste συνδυάζει πολυτελή, προηγμένη τεχνολογία και μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

35,80 €

Chronologiste Bain Regenerant 250ml

Kerastase Chronologiste Bain Regenerant 250ml  είναι ένα σαμπουάν απόλυτης αναζωογόνησης, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους από το τριχωτό & την τρίχα. Αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά. Θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα. Με υαλουρονικό οξύ , για αναζωογόνηση & ενυδάτωση της τρίχας. Αποκαθιστά τη λάμψη. +44% ενυδάτωση μετά από 48 ώρες. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες. Απλώστε ομοιόμορφα μέχρι τις άκρες. Γαλακτωματοποιήστε και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία, εάν κρίνεται απαραίτητο. Κύρια συστατικά Υαλουρονικό Οξύ: Συγκρατεί την υγρασία και ενυδατώνει το τριχωτό & την τρίχα. Γεμίζει την τρίχα, για πιο πλούσια μαλλιά. Abyssine: Αναζωογονεί και τονώνει την τρίχα. Εξασφαλίζει τέλειο φινίρισμα. Βιταμίνη E: Προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Προλαμβάνει τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV, της ρύπανσης & των ελεύθερων ριζών. Πρόγραμμα περιποίησης με τη σειρά Chronologiste Χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική και ολοκληρωμένη περιποίηση. Το Chronologiste συνδυάζει πολυτελή, προηγμένη τεχνολογία και μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

26,80 €

Chronologiste Huile de Parfum 100ml

To Chronologiste Huile de Parfum της Kerastase αποτελεί ένα θρεπτικό έλαιο μαλλιών με υπέροχο άρωμα. Μειώνει το σπάσιμο. Ενισχύει τη λάμψη. Ενδυναμώνει τα μαλλιά. Εξαίσιο άρωμα, δημιουργία του Alberto Morillas. Άρωμα υψηλής συγκέντρωσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε 1-2 δόσεις σε στεγνά μαλλιά. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα. 

48,50 € 51,00 €

Wella Professionals Fusion Set

Wella Professionals Fusion Set Shampoo 250ml, Conditioner 200ml & Hair Mask 150ml Το FUSION care Program προσθέτει αμινοξέα στα μαλλιά, αναδομώντας τις Ίνες της τρίχας και διεισδύοντας βαθιά μέσα στον ινώδη κορμό της, με αποτέλεσμα μαλλιά λεία, ελαστικά και ανθεκτικά στο σπάσιμο. Fusion Shampoo 250ml Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Καθαρίζει και περιποιείται την τρίχα. Περιέχει μικροποιημένα λιπίδια. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά. Αφροποιήστε και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα σας. Ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό. Fusion Conditioner 200ml Μαλακτική κρέμα εντατικής αναδόμησης. Άμεση προστασία από το σπάσιμο. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Περιέχει αμινοξέα μεταξιού. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρά, νωπά μαλλιά. Περιμένετε για 3-4 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό. Fusion Mask 150ml Κρεμώδης μάσκα εντατικής αναδόμησης. Συμβάλει στην αναδόμηση των μαλλιών. Προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας. Περιέχει μαλακτικά συστατικά και αμινοξέα μεταξιού. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρά, νωπά μαλλιά. Περιμένετε για 5 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.

0,00 €

Elixir Ultime Le Masque 200ml

Θρεπτική μάσκα, εντατικής επανόρθωσης, προσφέρει βαθιά περιποίηση και αποκατάσταση της χαμένης λάμψης των θαμπών μαλλιών. Κατάλληλη για εντατική θεραπεία σε όλους τους τύπους των μαλλιών. Παρέχει έντονη λάμψη που διαρκεί, κάνοντας τα μαλλιά 6 φορές λαμπερότερα Αφαιρεί τους ρύπους από τα μαλλιά και τους αποτρέπει να επαναπροσκολληθούν Χαρίζει υπέροχο άρωμα μακράς διαρκείας Σε συνδυασμό με Bain Elixir Ultime και το Elixir Ultime L ' Huile , επανορθώνει την ψαλίδα και προσφέρει έως και 96 ώρες εντατικής θρέψης Σε συνδυασμό με το Bain Elixir Ultime και το Elixir Ultime L ' Huile , προσφέρει προστασία από το φριζάρισμα για έως και 96 ώρες, ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας Κάνει τα μαλλιά πλούσια, ανάλαφρα και μεταξένια στο άγγιγμα Ιδανική σαν εντατική θεραπεία είτε περιστασιακά για τα λεπτά μαλλιά, είτε σε τακτική βάση για τα κανονικά έως χοντρά μαλλιά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμόστε τη μάσκα Kerastase Masque Elixir Ultime σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά Χρησιμοποιήστε ποσότητα ίση με 1 ή 2 καρύδια στα μήκη και τις άκρες Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 5-10 λεπτά Ξεβγάλετε προσεκτικά με άφθονο νερό ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ένας μοναδικός συνδυασμός 5 πολύτιμων ελαίων: Έλαιο Marula : Πλούσιο σε Βιταμίνες C και D, προσφέρει στα μαλλιά εντατική θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Έλαιο Καμέλιας : Λειαίνει την τρίχα, εξασφαλίζοντας στα μαλλιά εκθαμβωτική λάμψη. Έλαιο Φύτρας Καλαμποκιού : Ενεργό συστατικό με εξαιρετικές θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Έλαιο Pracaxi : Προσφέρει θρέψη, βαθιά περιποίηση, και λάμψη στα μαλλιά. Έλαιο Argan : Παρέχει προστασία ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμή τους.  

42,00 €